Body & Mind vakantie

Eens helemaal tot rust komen en zowel je lichaam als geest volledig ontspannen en herladen doe je met een body & mind vakantie. Dit type vakantie richt zich op mensen met een druk leven die vaak vergeten om tijd voor zichzelf te nemen. Een prachtige locatie, voldoende wellnessfaciliteiten en de mogelijkheid om deel te nemen aan activiteiten die je lichaam en geest voeden, maken alvast deel uit van je reis. Wanneer je samen met andere singles voor zo’n vakantie kiest, kun je er bovendien op rekenen dat er ook heel wat diepe en verrijkende gesprekken zullen plaatsvinden. Want een gezonde focus op gezondheid van lichaam en geest hebben jullie alvast gemeenschappelijk met elkaar.

De zachte kracht van yoga

Een populaire body en mind vakantie voor singles is de yoga reis waarbij het terugkeren tot jezelf door middel van deze eeuwenoude techniek centraal staat. Vaak worden ook enkele massages voorzien en is er een uitgebreid wellnesscenter aanwezig in het hotel met sauna en stoombaden. In je valies horen enkel je meest comfortabele kleren thuis zodat je vrijuit kunt bewegen tijdens de sessies. Omdat yoga een groepssport is, zijn deze reizen ideaal voor singles die op zoek zijn naar gezelschap op vakantie. Dat je ontspannen terug naar huis gaat, weet je met zekerheid, maar als je geluk hebt, hou je er ook fijne vrienden of een grote liefde aan over.

Inspirerende vakanties

Naast yogareizen zijn er ook verschillende body & mind vakanties met een thema waaraan je kunt deelnemen. Wat dacht je van inzichten op vlak van relaties of jezelf? Of van een nieuwe kijk op gezonde voeding en lichaamsbeweging. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur kun je kiezen voor een spiritueel getinte reis of een meer praktische aanpak waarbij vooral gekeken wordt naar acties die je kunt ondernemen om je leven meer in balans te brengen. Woorden als mindfulness en hooggevoeligheid zullen je niet meer vreemd zijn na een van de verkwikkende reizen die hier rond gebaseerd zijn. De singlereizen gebeuren steeds onder begeleiding van een professional die je de hele vakantie opvolgt en voor je klaarstaat.

Op één lijn met de anderen

Niet iedereen is op zoek naar spiritualiteit of rustgevendheid en wanneer jij dat wel bent, wil je natuurlijk het liefste mensen ontmoeten die dit begrijpen en ook actief toepassen in hun leven. Een body & mind reis voor singles is dan ook de beste manier om nieuwe mensen te leren kennen die op één lijn met je staan. Mensen die op zoek zijn naar ontspanning, diepgang en gezondheid op ieder vlak. De aard van deze vakanties heeft als resultaat dat er snel vriendschappen ontstaan die nog lang na de reis blijven voort bloeien.