Explorado – Actieve en avontuurlijke single reizen

Single reizen ExploradoBen jij op zoek naar een actieve, avontuurlijke en unieke vakantie? Geen zin in kale luxe resorts ver weg van al het moois wat een land te bieden heeft? Neem dan nu een kijkje op Explorado en laat je verrassen door het aanbod van sportieve jongerenreizen. Wat centraal staat tijdens onze reizen is het ontdekken en ervaren van de plaatselijke cultuur of een actieve manier.

Explorado Single reizenExplorado biedt diverse soorten vakanties aan naar vele bestemmingen over de gehele wereld. Onder deze bestemmingen vallen, onder vele andere, Marokko, Peru, India, China, Colombia en Nepal. Deze landen lenen zich uitstekend voor een unieke vakantie en zijn allen rijk aan cultuur en natuur. Daarnaast zijn de meeste van onze reizen gericht om jongeren tussen de 18 en 33 jaar.

De reizen zijn onder te verdelen in trektochten, exploratiereizen en actie & avontuur. Tijdens de trektochten slaap in je een tent of hut en soms maak je zelfs een tocht zonder een vaste verblijfplaats. Zowel beginners als de meer ervaren wandelaars zijn bij Explorado aan het juiste adres. Van zwaar klimwerk op grote hoogte tot expedities door natuurgebieden, er is voor ieder wat wils. De exploratiereizen zijn er op gericht om kennis te maken met nieuwe culturen en om nieuwe gebieden te ontdekken. Er wordt een evenwicht gecreëerd tussen de meeste bekende toeristische attracties en de minder bekende plekjes. Voor de echte adrenalinejunkies onder ons zijn er de actie & avontuur reizen. Tijdens deze reizen ligt de nadruk op een avontuurlijke sport als bijvoorbeeld ijsklimmen, scootertochten of zeilen. De reizen zijn ingedeeld in vijf categorieën zodat u gemakkelijk kunt zien hoe fysiek zwaar de reis daadwerkelijk is.

Kom uit je luie stoel en ervaar een gezellige, sportieve en onvergetelijke groepsreis naar een unieke bestemming. Klaar voor het avontuur? Reis dan mee met Explorado.be!

Bezoek de website

Reisorganisaties Single Reizen België

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *