Fox – Comfortabel avontuur naar verre bestemmingen

Single reizen fox

Toe aan een afwisselende en unieke vakantie? Boek dan nu een reis naar een van de vele topbestemmingen van Fox. Al 16 jaar lang verzorgen zij avontuurlijke, ontspannende maar vooral onvergetelijke reizen naar diverse bestemmingen op verschillende continenten.

Fox is dé topaanbieder als het gaat om reizen naar verre bestemmingen. Zij staan het best bekend om hun groepsreizen naar Aziatische landen als Thailand, Indonesië en China maar ook landen als Suriname en Ecuador kunnen via hen bezocht worden. Voor degenen die liever dichter bij huis willen blijven biedt Fox ook reizen binnen Europa aan.

Fox Single reizen

Voor mensen die een bepaalde bestemming in gedachte hebben, maar niet weten wat voor soort reis zij willen maken, organiseert Fox zogenaamde Sound & Light Shows in hun eigen theater. Hier kunt u meer informatie opdoen over het land van uw keuze en proberen zij de sfeer van het land zo goed mogelijk op u over te brengen. Ook is er tijd om vragen te stellen en worden enkele tips gegeven over het zo goed mogelijk kiezen van de juiste vakantie.

De beste omschrijving voor de soort reis die je met Fox kan verwachten is ‘comfortabel avontuur’. Een afwisseling tussen ontspanning en avontuur is namelijk wat je kunt verwachten tijdens een van de vele reizen. Je zult naast de stranden en winkelstraten ook de plaatselijke gewoontes en cultuur van het land leren kennen. De meeste van de reizen eindigen, wanneer mogelijk, dicht bij het strand. Op die manier kunt de laatste dagen nog flink relaxen voordat je naar huis terugkeert.

De reizen zijn ingedeeld in een aantal overzichtelijke categorieën, namelijk: groepsreizen, individuele reizen, strandvakanties, familievakanties en single reizen. Daarnaast zijn sommige van deze reizen speciaal samengesteld voor mensen in een bepaalde leeftijdscategorie. Je bent bij Fox dus altijd aan het juiste adres voor het boeken van je vakantie!

Bezoek de website van Fox

Reisorganisaties Single Reizen België

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *