KoningAap – Single parent reizen naar exotische bestemmingen

Single reizen Koning AapKoningAap biedt groepsreizen aan naar vele exotische bestemmingen buiten Europa. De reizen zijn compleet verzorgd en speciaal ingesteld op ouders met kinderen. Zo kunnen zowel ouder als kids ontspannen en kennis maken met de plaatselijke cultuur. Van Azië tot Afrika en Amerika, je kunt er via KoningAap samen met de kinderen naartoe.

Koning Aap Single ReizenKoningAap biedt diverse soorten groepsreizen aan waaronder gezinsreizen, puberreizen en single parent reizen. Deze zogenaamde eenoudervakanties worden elk jaar populairder. Het is voor veel ouders de ideale manier om tijd met hun kind door te brengen en even te ontsnappen aan de verplichtingen aan het thuisfront. De activiteiten en accommodaties tijdens de vakantie zijn allemaal speciaal samengesteld voor zowel ouder als kind. Zo kun je ter plaatse bijvoorbeeld profiteren van kinderkortingen en zal rekening worden gehouden de veiligheid van jouw en je kind. Ook aan geschikt lokaal vervoer en de vlucht wordt natuurlijk gedacht.

Het grote voordeel van het reizen met KoningAap is dat de kinderen contact kunnen maken met leeftijdsgenootjes. Samen zullen zij spelletjes en andere activiteiten doen terwijl je met de andere ouders toekijkt met een drankje, of zelf ook deelneemt aan de activiteiten. Het is niet zelden zo dat onze reizigers ook na de vakantie nog contact houden met hun reisgenoten. Uiteraard is er tijdens onze groepsreizen ook ruimte voor individuele tijd.

Wij bieden diverse soorten reizen aan zodat je van tevoren al een goed beeld kunt schetsen van wat je gaat doen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een avontuurlijke vakantie met veel natuur en sportieve activiteiten of voor een meer ontspannen vakantie met een bezoek aan het strand en toeristische trekpleisters. Wat voor ons vooraan staat is dat de reis een gezellige en onvergetelijke ervaring wordt!

Bezoek de website van KoningAap

Reisorganisaties Single Reizen België

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *