Oud & Nieuw reizen

Oud & Nieuw reizen voor singles nemen toe aan populariteit en dat is eigenlijk niet zo verwonderlijk. Natuurlijk kun je Oud & Nieuw ook vieren met vrienden of familie. Je kunt afzakken naar je favoriete cafeetje of vuurwerk meepikken op de grote markt van de stad of gemeente waar je woont, maar wie een unieke ervaring wil, doet er beter aan om te reizen. Wanneer je in het aanbod vakanties voor singles duikt die je met Oud & Nieuw kunt inplannen, merk je al snel dat er twee types vakanties zijn. De reizen voor mensen die het einde van het jaar ten volle willen vieren en de reizen voor mensen die er eigenlijk niet veel boodschap aan hebben. Wordt het een tropisch paradijs of meebrullen op Time Square?

Weg uit de drukte

Is feesten eigenlijk niets voor jou en vind je die heisa rond de jaarovergang overroepen, dan moet je absoluut een tropische vakantie voor singles kiezen met Oud & Nieuw. Bestemmingen die je wegvoeren uit de drukte en heerlijk tot rust laten komen op een zonovergoten strand. Helemaal los van het hele gebeuren raak je misschien niet, maar dat zal de sfeer zeker niet in de weg staan. Want geef toe, een speciale avond waarop je samen met de andere singles viert hoe fijn het is dat jullie als groep de jaarovergang mogen meemaken, kan best gezellig uitpakken. Kies voor een tocht door de vrije natuur, een resort op een eiland of een verblijf in IJsland en ontsnap volledig aan de drukte.

Midden in de massa

Het kan natuurlijk ook dat je juist helemaal gek bent op Oud & Nieuw en het wil beleven zoals nooit voorheen. Dan komen vooral de Oud & Nieuw reizen met een echte feestbestemming in aanmerking. Time Square of Rio bijvoorbeeld barsten helemaal los wanneer de klok twaalf slaat en veranderen in één groot feestterrein waarop een massa mensen plezier maken. Een unieke belevenis die je voor altijd bijblijft. Singlereizen zijn ideaal voor dit soort avonturen omdat je al snel verloren loopt in zo’n grote groep mensen en dan is het fijn om wat bekende gezichten om je heen te zien. Jullie vertrekken een paar dagen voor de grote nacht zodat jullie tijd hebben elkaar wat te leren kennen voor alle remmen los gaan.

Goede voornemens, nieuwe vrienden

Iedereen maakt wel enkele goede voornemens aan het begin van een jaar. Want een nieuw jaar staat symbool voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Waarom zou je daar geen nieuwe contacten en vrienden aan toevoegen? Oud & Nieuw reizen voor singles zijn ideaal om je vriendenkring uit te breiden met een groep mensen die van reizen houden en de uitdaging aandurven om eens iets anders te doen.