Vijftig plus reizen

Vijftig plus en single? Tijd om volop van het leven te genieten en een leuke reis te boeken. De meeste mensen vinden alleen reizen niet zo prettig, misschien geldt dat ook voor jou. Gelukkig zijn er tal van vijftig plus reizen voor singles te vinden in diverse categorieën. Zo kun je met een groep vijftigplussers op vakantie gaan onder begeleiding van een ervaren reisconsulent. Hou je van avontuur en uitdaging? Dan kun je kiezen voor een sportieve of actieve reis. Misschien heb je zelfs zin om rond te trekken in de bergen of door het prachtige landschap van Nieuw-Zeeland of Thailand. Meer te vinden voor een stedentrip? Geen nood, ook in dat geval is er een ruime keuze voor jou.

Nieuwe contacten leggen

Wie na zijn vijftigste nog single is, of terug single, vindt het niet altijd even eenvoudig om nieuwe mensen te leren kennen. Idealiter vind je gelijkgestemden, maar hoe doe je dat? Vijftig+ reizen zijn de manier bij uitstek om tal van vrienden te maken met dezelfde ambities en dromen. Ben jij bijvoorbeeld een echte citytripper, dan ontmoet je op dit type vijftig+ reizen mensen die net als jij verzot zijn op steden. Wat dacht je van Parijs, Rome of Londen? Of ga je liever van verder van huis en spreken New York en Tokyo jou meer aan?

Kunst en cultuur

Ook de kunst- en cultuurliefhebbers worden op hun wenken bediend wanneer ze door de mogelijke reizen voor vijftigplussers gaan. Een vakantie waarin musea, folklore en lokale lekkernijen centraal staan, zorgt ervoor dat je vol verhalen terug naar huis keert. Onder een goed glas wijn met je reisgenoten praten over de excursies van de dag verzekert je van een aangename sfeer. Samen zoeken jullie de leukste plekjes uit en leren heel wat bij over het land van bestemming. Architecturale pareltjes worden niet overgeslagen en ook festiviteiten horen bij de vakantie. Natuurlijk is er ook ruimte voor een dagje gezellig shoppen of luieren, mocht je daar zin in hebben.

Luieren op het strand

Ben je toe aan een moment van pure rust en zijn zon, zee en strand alles wat je nodig hebt voor een fijne vakantie, dan kan je naar een van de vele zonnige oorden trekken. Er zijn exclusieve luxereizen voor vijftigplussers die je laten kennis maken met chique resorts en prachtige accommodaties, maar evengoed trek je naar een leuk hotelletje aan de Spaanse of Franse kust. ’s Avonds is er animatie voorzien zodat je helemaal in de vakantiestemming komt. Voor je het weet heb je heel wat vrienden gemaakt in de groep en praten jullie honderduit terwijl je ligt te bruinen op een van de vele witte stranden.