Wellness reizen

Hou je van een verkwikkende sauna, een Turks stoombad en een deugddoende massage? Is wellness het summum van ontspanning voor jou en kan je heerlijk genieten van verwennerij en nietsdoen, dan zijn wellness reizen voor singles vast iets voor jou. Eerst en vooral kun je rekenen op een Luxueus hotel waar de wellness faciliteiten ruim aanwezig zijn. Van een zalige massage ’s morgens tot een duik in het zwembad ’s avonds staat je hele dag in functie relaxatie en ontspanning. Overdag heb je eveneens de mogelijkheid om deel te nemen aan excursies, want zelfs wanneer je maar niet genoeg kunt krijgen van de stoombaden en zoutgrotten is het fijn om ook nog wat cultuur mee te pikken en je bestemming te ontdekken tijdens een uitstapje. Een lekkere cocktail aan het strand of op een plaatselijk terrasje geven je tenslotte ook een heerlijk gevoel.

Op zoek naar authentieke badhuizen

Hoewel een wellness hotel voorzien is van alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie, zijn er verschillende steden die bekend staan om hun ruim aanbod badhuizen en massagesalons. Wanneer je een van deze reizen kiest, is een trip langs de verschillende etablissementen iets dat niet mag ontbreken. Je ontdekt, samen met je reisgenoten, hoe divers en gevarieerd het aanbod wellness is en geniet met volle teugen. In het zwem- of stoombad komen de tongen al gauw los en leer je elkaar beter kennen. Je kunt tips uitwisselen over de wellness waar je thuis gebruik van maakt, maar er zijn vast ook tal van andere onderwerpen die naar boven komen. Ideaal om nieuwe vrienden op de kop te tikken.

Yoga en andere ontspanningstechnieken

Gaat wellness voor jou verder dan een sauna of massage, dan maak je gebruik van de mogelijkheid om yogasessies te volgen. Om je echt goed te voelen, moeten tenslotte zowel je lichaam als geest helemaal tot rust komen. Je leert ademhalingstechnieken en manieren om te ontspannen die je ook thuis kunt toepassen. Doordat je als groep op vakantie bent, maak je ook nieuwe vrienden wat eveneens bijdraagt aan een goed gevoel. Tegen het einde van de wellness reis ben je weer helemaal in balans en klaar voor je drukke leven.

Wellness reizen met gelijkgestemden

Single reizen hebben als grootste voordeel dat je niet langer alleen op reis hoeft te gaan omdat je geen partner hebt. Doordat je voor een bepaald type vakantie kiest, weet je met zekerheid dat je mensen leert kennen die aansluiten bij je leefwereld. Er wordt ook rekening gehouden met je leeftijd zodat je in een groep terechtkomt van leeftijdsgenoten. Je zou niet de eerste zijn die hier de grote liefde tegen het lijf loopt of vrienden voor het leven.