Yogareizen

Wil je de relaxte levensstijl van het zuiden combineren met een grote verscheidenheid aan lessen in ontspanningstechnieken zoals Yoga, Pilates, fitness en aqua gym, dan zijn de yogareizen voor singles waar je naar op zoek bent. Kalmte en rust staan centraal en dat merk je al wanneer je toekomt in je hotel. Een mooie, kalme inrichting, de nodige luxe en comfort, lekker eten en een zalig bed staan op je te wachten. Daarnaast kun je kiezen voor een bestemming waarbij je een strand op wandelafstand hebt, maar evengoed kies je voor een groene omgeving. Overdag worden je lessen aangeboden in de diverse disciplines zodat volledig tot rust komt, maar er is natuurlijk ook ruimte voor enkele actievere excursies.

Stel je planning samen

Omdat relaxen essentieel is tijdens een yogareis stel je zelf je planning samen. Je krijgt een ruim aanbod voorgeschoteld en kiest dan hoe jouw dagen eruit zien. Wil je deelnemen aan iedere yoga, pilates of fitness sessies, dan moet je dat zeker doen, maar ook wie liever eens een momentje aan het zwembad in een boek leest, komt aan zijn trekken tijdens de yogareizen. Daarnaast zijn er de actievere uitstapjes waarbij je gaat wandelen, fietsen of watersporten en de omgeving van een andere kant bekijkt. Een uitstap naar een stad die in de buurt gelegen is, een lokaal marktje of een pittoresk restaurantje staan eveneens op het menu. Kortom, je reis staan in functie van yoga, maar dat neemt niet weg dat zonnen, zwemmen, sporten of cultuur opsnuiven van de baan zijn.

De juiste begeleiding

De juiste begeleiding maakt je vakantie compleet en je mag er dan ook zeker van zijn dat je tijdens de yogareizen lessen op het hoogste niveau krijgt. De instructeurs hebben een jarenlange ervaring met de discipline die ze je aanleren en werken ook al geruime tijd met groepen. Ook de reisleiders zijn niet aan hun eerste vakantie met singles toe. Ze weten perfect hoe je de juiste sfeer creëert voor een aangenaam verblijf en breken het ijs wanneer dat wat stroever gaat. Voor je het weet, ken je de andere singles al waardig en praten jullie voluit over het leven, relaxen en wat jullie nu juist zo fantastisch vinden aan yoga.

Avondanimatie

Een fijne avond hoort absoluut bij een geslaagde reis en hier is dan ook de nodige aandacht aan besteed. Van cocktailavonden tot dansavonden, animatie is nooit ver te zoeken. Liever eens een avond vroeg in bed zodat je ’s morgens fris aan het ontbijt staat? Je hotelkamer ligt al op je te wachten. Yogareizen zijn een absolute must voor elke single die nieuwe mensen wil leren kennen op een relaxte manier.